hva syns du om bilde? 
♥Siljemari

Nå har jeg trukket ukas blogg, og de ble anesofiea.blogg.no. Du blir linket i alle innleggene mine ut uken og bloggen din blir ståenes i gruppen Lenker! Gjerne besøk bloggen hennes, utrulig pen blogg. 

♥Siljemari

        fotobildene er tatt  med mitt kamera men  en  vennine av meg tok de,  men redigert av meg, hva syns du?
♥Siljemari

jepp, du leste riktigt. Mitt hjerte er knust nå. Jeg har ''holdt'' på med en gut tjeg like utrulig godt, men i går fikk jeg vite at han bare brukte meg for å få meg til sengs. Det er så utrulig trist og hjerte mitt ble knust med en gang. Jeg var jo så glad for at han endelig likte meg for jeg har likt han i et år nå. Men så endte det opp sånn. Så i går kveld satt jeg oppe til klokken halv 3 og grein og grein. Og nå hater jeg denne gutten så sykt mye, vil aldri møte han vil aldri se på han. HATER HAN! Så nå fikk dere vite hvordan jeg har de akkurat nå, veldig deiligt og få dette ut. Mange har lurt på hvofor jeg ikke har hatt en så bra helg.  Har du noen blitt brukt eller noen har knust hjerte ditt? 

♥Siljemari

Nå tenkte eg og ha ukas blogg, så de du må gjøre er bare å kommentere at du vil bli ukas blogg så trekker jeg på random.org om hvem som blir ukas blogg. Ukas blogg blir skrevet opp i gruppen lenker på bloggen min og den skal være nederst i innleggene mine.. Så vill du bli ukas blogg? 

Siljemari

Ja, jeg tenkte og lese blogger. Siden jeg bare ligger her og kjeder meg mens jeg hører på musikk. Så da kan jeg vell lese din blogg? 

Siljemari

Nå sitter jeg her og hører på musikk og slapper av. Skal snart spise, og vi skal spise lasange. Naaam, gleder meg. I dag har jeg nesten bare sittet ved datan, var en liten tur til byen og kjøpte meg wedgets ♥ I løpet av kveld, skal jeg vell bare kose meg med familien, kanskje kommer de et til innlegg i dag. Hva skal du senere ? Ha en fin lørdag! 

Siljemari

        wedgets


Hva syns du?
♥Siljemari


Genser-cubus |  tights - h&m | hva syns du? veldig enkelt antrekk i dag :-) 
♥Siljemari


hva syns du?
♥Siljemari

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » Juni 2011 » Mai 2011

<3Siljemari

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi


hits