Nå er eg hos Sofie, eg og Ingrid ble med henne hjem etter skolen. Vi har baket pepperkake i dag  og vi har tatt bilder å mye mer. Hvis du vill se pepperkake baking bilder så kan eg lage et innlegg når eg kommer hjem. Men nå skal de øve til spansk prøve mens eg skal hjelpe dem. Besøk: Ingridtysseland97.blogg.no & fielie.blogg.no :)
Det var noen bilder :) 
What do you think?
♥ SiljemariWhat do you think? 
♥ Siljemari

        My day.

Halla :) I dag hadde vi tentamen på skolen i engelsk. Den var veldig grei og enkel. Eg syns det gikk veldig grett med meg heldigvis. Etter tentamen dro vi bort på Gjerde skolen og var der, etter de dro eg hjem. Nå skal eg snart dra til tysse skolen med Elisabeth, Andreas og Kevin. Etter de skal eg på fotball trening. Så vi snakkes :) Skal i dag?

♥Siljemari

Halla :) I måren skal eg ha tentamen i engelsk. Gruer meg litt og eg gleder meg for vi skal jo bare sitte på data og så skal vi spise snop å sann. Men dette er min første tentamen så de blir spenenes. Men nå skal eg legge meg så eg er klar til Tentamen i måren :) Skal du ha tentamen eller prøve i måren?Ønske meg lykke til? Natta! 

♥ Siljemari


Elsker bloggen hennes, hun er pen og hun blogger veldig bra :) 

Hun blogger veldig bra, og hun er så pen på bildene ser de ut som hun er en modell. 

Digger hennes blogg, blogger bra og har nydelige bilder. :) 

En helt nydelig jente som blogger sykt bra :) 

Bestevenninna mi sin blogg, alltid lest den :)

Elskbar blogg, kjempe pen og kjempe bra blogg. :) 

En kjempe god,pen venninne med en fin blogg.

Mange flere blogger eg leser også, men disse leser eg veldig ofte. Det er avogtil de ikke får kommentar men eg leser de og som oftest får de kommentar :)trykk på bildene for å komme til bloggene! Besøk bloggene det er vert!  Hva syns du om de? Leser du noen av disse?
♥ SiljemariNå tenkte jeg å ha en blogg Vs blogg, sykt lenge siden eg har hatt de nå så nå er det på tide. :)
Hva er bloggen din?


♥ Siljemari

Nå har jeg litt julestemning for nå baker vi Julemenn og hører på julesanger og sann. De er litt dumt at de ikke snør her for da hadde eg hatt julestemning. Men eg gleder meg til de begynner å snø og sann. Lille søsteren min går rundt og spør hvortid vi skal tenne lys, hun gleder seg til de. Har du julestemning? Snør de hos deg? 

♥Siljemari

Fant noen nydelige bilder på weheartit ♥


Hva syns du? ♥ Siljemari

Kristinemoen.blogg.no ♥ 

Innlegg:  Du skriver veldig bra. Du har alltid med bilder i innleggene det er veldig kjekt og bra. Du skriver som oftest litt langt men det er kjekt å lese de.  

Bilder: Du har alltid med bilder i innlegg, og du har tatt bildene selv. Bildene er ikke dårlig kvalitet på de er kjempe fine og gode. 

Skrivemåte: Du skriver ikke dialekt men du skriver bokmål, de skjønner alle seg på. Hvis du hadde skrevet dialekt er de som oftest ingen som greier å lese de og da leser de ikke bloggen.

Header og Design: Du har en veldig fin header, du har ikke redigert eller noe på den. Ikke tekst veldig enkel og fin header. Passer veldig til de lyse og fine designe ditt. Designet er ryddigt og fint. 

Karakter: eg gir deg en 6'ar fordi du fortjener det, eg bryr meg ikke om du har lite eller mye kommentarer men eg syns bloggen din var fin og ryddig.

Hva syns du? Besøk bloggen hennes, er vert de! Er du enig med meg?

♥ Siljemari

Nå tenkte eg å ha sann at eg skal vurdere en blogg hver Søndag. Så da kan du skrive opp bloggen din i kommentarfeltet eller så bare trekker eg noen tilfeldige blogger som eg leser. Så da kan du vell være med så blir du vurdert :) 

♥Siljemari

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » Juni 2011 » Mai 2011

<3Siljemari

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi


hits